پوششی از ابریشم توسعه داده شده توسط محققان دانشگاه تافتز میتواند بون نیاز به عوامل خنک کننده از خراب شدن میوهها در طولانی مدت جلوگیری کند.
با قرارگیری میوهها و سبزیجات در معرض مقدار کمی از بخار آب، پروتئینهای فیبروئین این پوشش به یکدیگر متصل شده و به شکل یک فیلم محافظ به نام صفحه بتا در می آیند که بین 27 تا 35 میکرون ضخامت دارد.
صفحه بتا دومین حالت برای ساختار پروتئینها است که از تعدادی رشتههای بتا که به طور جانبی به وسیله 3 یا تعداد بیشتری پیوند هیدروژنی به هم وصل شدهاند تشکیل شده است که معمولا این صفحات حالتی تابیده و چیندار دارند.
با پوشش دهی میوه توت فرنگی از ابریشم توسط این گروه و مقایسه آن با محصولات مشابه پوشش دهی نشده نشان داده شد، بعد از گذشت مدت زمان هفت روز توت فرنگیهای پوشش داده شده آبدار و تازه ماندند اما توت فرنگیهای دیگر تغییر رنگ داده و خشک شده بودند.
محققان ادعا میکنند که این پوشش بی بو و زیست سازگار بوده و بر خاصیت میوهها تاثیر مخربی نمیگذارد. این پژوهش در مجله Scientific Reports منتشر شده است.